Alles voor uw

Complete wooninrichting

Behang

Behangparadijs: de naam zegt al genoeg. Wij hebben ruim 300.000 rollen behang op voorraad, waarvan 2850 verschillende soorten. Er wordt onderscheid gemaakt tussen vliesbehang,  vinylbehang, papierbehang en glasvliesbehang.

 

Vliesbehang  is een populaire behangsoort, door de opbouw uit meerdere lagen brengt vliesbehang veel voordelen met zich mee. Zo is het materiaal sterk, vrijwel krimpvrij en goed bruikbaar voor probleemmuren. Gebruik  van een  behangtafel is niet nodig, bij vliesbehang kunt u gewoon de muur insmeren met lijm. De muur moet voor dit behang wel egaal van kleur zijn.

 

Vinylbehang  is zeer gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, door de gladde en waterafstotende toplaag.  Daarnaast is vinylbehang stootvast en krasvrij , hiermee erg geschikt voor intensief gebruikte muren (bijvoorbeeld ziekenhuizen en sportaccommodaties). 

Duplexbehang (papierbehang)  wordt meestal gebruikt bij kinderbehang. Het grote voordeel van duplex behang is de goedkope prijs van het behang. Duplexbehang is daarentegen minder sterk en niet vochtbestendig.  

Hieronder vind u een overzicht van onze best verkocht behangmerken. De merken zijn verdeeld onder de prijsklasse 1 (laag) tot  3 (hoog). 

ARTE
HOOKEDONWALLS
 B.N. WALLCOVERINGS
EIJFFINGER
A.S. CREATION
TEXAM 
DUTCH WALLCOVERINGS
CASADECO
RASCH TEXTIL
DESIGNERS GUILD
THIBAUT
MARBURG
 
 

Raambekleding

Raambekleding

John van Zweden Behangparadijs heeft een grote showroom met nagenoeg alle merken voor gordijnen, vitrages, in-betweens en binnenzonwering. Op gebied van binnenzonwering verkopen wij shutters, jaloezieën, rolgordijnen, paneelgordijnen, vouwgordijnen, plissés, duo plissés, verticale lamellen in ieder budget. 

Daarnaast komen onze medewerkers graag bij klanten over de vloer om op locatie te meten en te adviseren, zodat u de garantie heeft op een mooi eindresultaat met uw raambekleding. Het grootste gedeelte van onze raambekleding kunnen wij binnen vijf werkdagen aanleveren, omdat wij werken met een eigen atelier. 

HOLLAND HAAG
TOPPOINT
PRESTIGIOUS
ZWOOSCH
DESIGNERS GUILD 
CRISTIAN FISCHBACHER 
EIJFFINGER
VELUX
EGGER
ABZ RAAMDECORATIE
LIFESTYLE INTERIOR
SUNCO

Wandbekleding

Natuurlijke wandbekleding is voorlopend, uniek en nieuw onder de muurbekleding. Cocomosaic heeft een methode ontwikkeld waarbij de kokosnoot wordt verwerkt tot een decoratief  wandpaneel, wat een fantastisch luxe en natuurlijk effect geeft aan uw woning. Daarnaast is cocomosaic gecertificeerd voor duurzaamheid in de meubelindustrie, oftewel deze organisatie produceert en handelt op milieuvriendelijke wijze. 

COCOMOSAIC
NATURE@HOME
 
 

Vloeren

LAMINAAT

Laminaat is zonder twijfel de best verkochte vloer. De uitstraling  van laminaat is de laatste jaren zo vooruit gegaan en hiermee bijna niet te onderscheiden van een echt houten vloer. De kwaliteit van de vloer ligt zo hoog, dat wij u een levenslange garantie bieden op de slijtage. Alle vloeren kunnen door onze top stoffeerders voor u worden geplaatst.  

Prijsklasse 2

QUICK-STEP
VITALITY
BALTERIO
BERRYALLOC
PARADOR
MONTINIQUE
AMBIANT
KRONO-ORIGINAL
TAPIJT

Tapijt is een vloerbedekking van textiel, dat zorgt voor een warme en zeer comfortabele uitstraling in uw woning. Dit type vloerbedekking is veel eigentijdse kleuren, dessins en structuren te verkrijgen. Tapijt is warmte isolerend en  bespaart hiermee in de  energiekosten van uw huis. Tegelijker tijd voorkomt deze vloerbedekking geluidshinder, al het geluid  wordt namelijk geabsorbeerd door de tapijtvezels.  Zeer geschrikt dus voor gehorige woningen (bijvoorbeeld een flat). Daarnaast is tapijt als trapbekleding een erg veilige optie,  omdat het risico van uitglijden kleiner is.

Prijsklasse 2/3

PARADE FLOOR FASHION
BONAPARTE
YUNIEQ
DESSO
AMBIANT
INTERFLOOR
JABO
HEBETA
PVC

PVC is eenvoudig te bewerken, vaak gebruikt ter vervanging van hout en beton. Het materiaal is sterk, slijtvast en de toplaag is keihard. Het beschadigen van deze vloerbedekking is vrijwel onmogelijk, krassen en deuken zullen dus niet zichtbaar zijn. Sterke vlekken van bijvoorbeeld koffie en wijn zijn eenvoudig te verwijderen, omdat vocht niet kan doordringen in uw PVC vloer. PVC is ook erg geschikt bij vloerverwarming en -verkoeling. PVC is vrijwel niet te onderscheiden van een echt houtenparket.

Prijsklasse 3

ASPECTA-ONE
LIFESTYLE INTERIOR
GELASTA
DERSIMO
MODULEO
GERFLOR
BERRYALLOC
MFLOR
VINYL

Is een vloer die bestaat uit meerdere zachte schuimlagen met een hard doorschijnende laag op de bovenkant. De kunststof kan worden bedrukt met zowel houtstructuur, als marmer-, beton-, kurk-, of steenprint. Door de zachte onderkant veert de vloerbekleding heel licht mee, dit zorgt voor geluidsdemping. Zeer kleine oneffenheden in de vloer worden hierdoor onzichtbaar. De vinylvloer is eenvoudig schoon te maken.

Splinternieuw in de vinylcollectie, is de black Tex Back. Een uiterst duurzame basislaag. Bij deze vloer hoeft u niet te egaliseren en de toplaag is zo hard dat het dezelfde kwaliteit heeft als PVC. Een goedkopere en makkelijkere oplossing dan PVC. 

Te verkrijgen in mooie plankenstructuur, maar ook in visgraad motief en diverse betonlook structuren

Prijsklasse 1

AMBIANT
INTERFLOOR
LIFESTYLE INTERIOR
FORBO
  • Behangparadijs Facebook
  • Behangparadijs Instagram
  • Google Maps

Copyright ©2017 Behangparadijs Flamingo Designs.