Projecten

Sinds een aantal jaren werken we niet alleen meer voor de particulier, maar ook voor de vastgoed brache. Wij werken voor diverse beheerders, makelaars en ontwikkelaars.  Onder andere werken wij  samen met Verwey Vastgoed, van 't Hof Rijnland, Frisia, Amvest, Bouwfonds, Bouwinvest, Alter, van der Vorm, Aegon, AvS bouw, Bam woningbouw, en JP van Eesteren.  

Diverse grote projecten die wij hebben gedaan:

De beide Babylon torens in Den Haag, Kortenaerkade in Den Haag, Seattle in Rotterdam, de Rotterdam in Rotterdam, Parktoren Heumensoord in Nijmegen, Parktoren Elshof in Nijmegen, 900Mahler in Amsterdam. 

In 2018 hebben we contracten al binnen voor project Maan in Den Haag, Harvest aan de Oude Haagweg in Den Haag en het mooie project Oostduin in Bezuidenhout. 

Mooie projecten waar we nu al helemaal klaar voor zijn. 

Nieuws

Twee van onze stoffeerders hebben het afgelopen jaar meegedaan aan het Nederlands kampioenschap woning stofferen. Onze Ivo Vermeulen was in 2013 al een keer Nederlands kampioen was geworden. 

In 2016 hadden wij twee stoffeerders bij de laatste tien en won Ivo de 2e prijs en Richard Janse de 3e prijs. 

Het afgelopen jaar hadden we weer wee stoffeerders bij de laatste tien ( als enige winkel van Nederland), en weer waren het Ivo en Richard. Richard werd wederom 3e. Ivo werd dit jaar weer 1e en mag zich weer een jaar Nederlands kampioen noemen. Uiteraard zijn we hier super trots op . 

Copyright ©2017 Behangparadijs Flamingo Designs.

  • Behangparadijs Facebook
  • Behangparadijs Instagram
  • Google Maps